Barnard House

The major works involved the excavation of a 900sqft basement under the footprint of the existing house that was fully connected to the ground floor. The basement stair was dropped through the heart of the house to allow light into the basement. The family room, office and wine cellar are all connected to the ground floor through a series of timber framed glass walls. This allows the space to feel larger, interconnected and light. A new bespoke kitchen was designed to maximise the space to the family with stone worktops and state of the art appliances. A fumed oak herringbone floor has been used throughout to maximise the flow around the house.

 
 
20160921_beltran_rd_2_0341.jpg

Scope: Full internal refurbishment to 2600sqft house
Location: Fulham, London
Type: Private House
Duration: Nine months
Services: Feasibility to practical completion
Status: Completed 2016

 
 
20160921_beltran_rd_2_0608.jpg
 
20160919_beltran_rd_0109.jpg