Blackwell House

An infill site spanning two adjacent street frontages from front to back, the proposal offers nine high quality residential homes, cleverly arranged to avoid overlooking and loss of daylight to adjacent properties, whilst providing quiet, private terraces orientated about the centre of the site away from the active street frontage. The dark brick elevations, with narrow beaded windows, provide an elegant and well-proportioned building that abridges an adjacent Victorian terrace, with a much larger corner building to the opposite side.

 

 

bh_exterior-01_lrg.jpg

Scope: New Build, seven residential Units, 6,700sqft
Location: Fulham, London
Type: Residential
Duration: 18 Months
Services: Feasibility to Completion
Status: Planning

 
 
bh_view-1b.jpg
bh_view-2b.jpg
 
bh_elevation_lrg.jpg
gr_elevation-01_lrg.jpg