Courtyard House

The complete redevelopment of this Victorian end of terrace house in West London is a very special project led by a truly inspired client. We are working closely with them to craft a totally unique space within a dense urban environment in the heart of a conservation area.

 
 
ch_model_lrg.jpg

Scope: Modernisation of traditional Victorian house
Location: Fulham, London
Type: Private House
Duration: 24 months
Services: Feasibility to completion of site
Status: On site

 

The entire house is designed around a central courtyard — an outdoor space contained within a spectacular frameless and column-free glass box. All internal walls will be removed to create a well-designed open plan space, with an elegant and delicate suspended timber staircase leading up to the master bedroom on the first floor level.