South Park House

South Park is a house full of perfectly framed viewpoints. During the complete refurbishment of this mid-terraced house near South Park in Fulham, we stripped the Victorian property back to brick, excavated a full basement under the existing house and carefully crafted a series of apertures, roof lights, and lightwells at ground level to optimise the natural light within.

 
 
sph_kitchen_lrg.jpg

Scope: Ground floor and basement to increase house to 2500 sqft
Location: Fulham, London
Type: Private House
Duration: 12 months
Services: Feasibility to practical completion
Status: Completed 2014

 

Our clients had a clear and inspired modern vision for their London base. Maintaining a centralised route through the ground floor to the garden was important, as was the modern layering of natural textures and the use of neutral tones and cool greys.

 
 
sph_living_sml.jpg